Στο δίκτυο σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ο Μακεδονικός Κοζάνης – Ανακοινώθηκε η συμφωνία από την Αθηναϊκή ΠΑΕ

2 Min Read

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται για τον  Μακεδονικό Κοζάνης αλλά και την ακαδημία του Ανακοινώθηκε σήμερα Δευτέρα 13/11 η συνεργασία του Μακεδονικού Κοζάνης  με την ΠΑΕ Ατρόμητος και την  Ατρόμητος fc soccer school.

Αρχές Δεκεμβρίου σε κοινή συνέντευξη τύπου  που θα γίνει στην Κοζάνη σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής θα παρουσιαστεί και επίσημα  η συνεργασία  των δύο συλλόγων και ο τρόπος λειτουργίας αυτής.

Γίνονται προσπάθειες μαζί  με τους υπεύθυνους της ΠΑΕ Ατρόμητος  που θα ανέβουν στην Κοζάνη για την συνέντευξη τύπου να είναι μαζί και ο Ακρινιώτης ποδοσφαιριστής Κυριάκος Κυβρακίδης.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας  από την ΠΑΕ Ατρόμητος

Στο Δίκτυο Σχολών μας και o «Μακεδονικός Κοζάνης»!

Το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι νέο μέλος του είναι ο Μακεδονικός Κοζάνης.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε ανάμεσα στον Υπεύθυνο του δικτύου Τόλη Αποστόλου και τον Πρόεδρο του ΔΣ της ομάδας Γιώργο Κατσίκα.

Ο κ. Κατσίκας μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Μία μεγάλη συνεργασία για τον Μακεδονικό Κοζάνης και των τμημάτων υποδομής του με την ιστορική ομάδα του Ατρόμητου παίρνει σάρκα και οστά.

Μετά την συνάντηση που είχαμε με τον Τεχνικό διευθυντή ακαδημιών και υπεύθυνο δικτύου σχολών της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αθηνών κ. Αποστόλη Αποστόλου υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνήθηκε η συνεργασία με τον Ατρόμητο Fc Soccer School.

Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα της νέας μας συνεργασίας με ένα νοικοκυρεμένο σωματείο όπως η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας θα έχουν την ευκαιρία από εδώ και πέρα να παρακολουθούν ένα ιδιαίτερο προπονητικό πρόγραμμα, υψηλού επιπέδου, με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστική τους βελτίωση.

Μια συνεργασία που θα ωφελήσει σίγουρα την Ακαδημία μας και γενικώς το Κοζανίτικο ποδόσφαιρο.

Μοιραστείτε την είδηση