Στο Δήμαρχο Εορδαίας η ομάδα F1 του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας πριν αναχωρήσει για τη Μαλαισία

2 Min Read

Το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη επισκέφθηκε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου η Ομάδα F1 του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαϊδας , λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Μαλαισία προκειμένου να συμμετάσχει στον13ο Παγκόσμιο Τελικό του διαγωνισμού τεχνολογίας F1inSchools 2017, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 24-27/9/2017 στην Κουάλα Λουμπούρ στο ξενοδοχείο Sunway Pyramid (Persiaran Lagoon, Sunway City, 47500 Selangor Darul Ehsan, Malaysia. GPS Coordinates: 3°04’18.8″N 101°36’31.2″E).
Τα μέλη της Ομάδας, που την αποτελούν οι μαθητές Γεώργιος Χατζηπαυλίδης , Αλέξανδρος Αγγέλου ,Επαμεινώνδας Σιδηρόπουλος και Λορέντζο Ρόσι συνοδευόμενα από τον Καθηγητή Χαράλαμπο Ζαραφίδη Τεχνικό Υπεύθυνο του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Πτολεμαϊδας , ενημέρωσαν το Δήμαρχο σχετικά με την ολοκλήρωση κατασκευής του αμαξιδίου το οποίο θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό, ενώ τον ευχαρίστησαν για την έμπρακτη στήριξη της όλης προσπάθειας.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Εορδαίας συνεχάρη την Ομάδα και ευχήθηκε καλή επιτυχία , τονίζοντας ότι ο Δήμος θα είναι πάντα αρωγός καινοτόμων δράσεων από την εκπαιδευτική κοινότητα.
Να σημειωθεί ότι η Ομάδα του Μουσικού Σχολείου μας με την επωνυμία “Fusion” που ταξιδεύει σήμερα από την Πτολεμαΐδα, για την Μαλαισιανή πρωτεύουσα, θα συναγωνιστεί 51 διεθνείς ομάδες από άλλες 25 χώρες, διεκδικώντας τον τίτλο του νικητή.
Μετά από πολύμηνη προετοιμασία, έχοντας αφιερώσει χιλιάδες ώρες στο project είναι πανέτοιμη να διαγωνιστεί ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες που έχουν αναδειχθεί από όλο τον κόσμο.

Μοιραστείτε την είδηση