Στο Λονδίνο, συνοδεύοντας την Υπουργό Παιδείας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

1 Min Read

Σε διήμερη επίσκεψη για την προώθηση της ελληνοβρετανικής συνεργασίας στην ανώτατη εκπαίδευση, συνοδεύοντας την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως βρίσκεται ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Θεοδουλίδης.
Ο κ. Θεοδουλίδης συμμετέχει στην αποστολή με την ιδιότητα του Πρύτανη περιφερειακού Πανεπιστημίου, ενώ τα άλλα τρία μέλη είναι ο Νίκος Παπαϊωάννου, Πρύτανης του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου της χώρας, δηλαδή του ΑΠΘ, ο Αθανάσιος-Μελέτιος Δημόπουλος, Πρύτανης του αρχαιότερου ΑΕΙ, δηλαδή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και ο Ανδρέας Μπουντουβής, Πρύτανης ενός Πολυτεχνείου, δηλαδή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Στις συνεδριάσεις που θα γίνουν θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των σπουδαιότερων βρετανικών ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης μεταξύ των οποίων τα Πανεπιστήμια Οξφόρδης, Cambridge, Imperial, King’s, London School of Economics (LSE), Queen Mary, University College London (UCL), Birmingham, Bristol, Cardiff, Durham, Glasgow, Leeds, Liverpool, Nottingham, Southampton, Warwick.

Μοιραστείτε την είδηση