Στο «Μαμάτσειο» οι πρώτοι εννέα ιδιώτες επιταγμένοι γιατροί-Αναμένονται και άλλοι τόσοι τις επόμενες μέρες

1 Min Read

Οι πρώτοι επιταγμένοι ιδιώτες γιατροί έσπευσαν από το πρωί της Τετάρτης στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης, για να συνδράμουν στην ήδη δύσκολη και πιεσμένη κατάσταση που βρίσκεται το νοσοκομείο λόγω της πανδημίας. Πρόκειται για συνολικά εννέα γιατρούς εκ των οποίων οι οκτώ είναι παθολόγοι και ο ένας πνευμονολόγος.

Και οι εννιά είναι από την ΠΕ Κοζάνης και πήραν τα φύλλα πορείας για την επίταξη την Τρίτη. Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένονται και περίπου δέκα ακόμη γιατροί από άλλες περιφερειακές ενότητες της βόρειας Ελλάδας να ενταχθούν στο δυναμικό του «Μαμάτσειου».

- Advertisement -

Ωστόσο, όπως λένε γιατροί που γνωρίζουν το νοσοκομείο, θα χρειαστεί ένας σημαντικός χρόνος εξοικείωσης των ιδιωτών γιατρών με τις διαδικασίες αφού οι συγκεκριμένοι γιατροί είναι «μαθημένοι» διαφορετικά και έχουν μεγαλύτερη ευελιξία. Ζητούμενο ακόμη είναι το τι θα αποφασίσουν οι ίδιοι να πράξουν με τα ιατρεία τους αφού οι ώρες που θα απασχολούνται στο νοσοκομείο θα συμπιέσουν κατά πολύ το πρόγραμμά τους για να μπορούν να βρίσκονται και στα ιδιωτικά τους ιατρεία.

Μοιραστείτε την είδηση