Στο στάδιο του μάρκετινγκ και του Branding για το Open Mall Kozani ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης

3 Min Read

Γενική Συνέλευση του συλλόγου μετά από χρόνια

Η πορεία των έργων του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου του Δήμου Κοζάνης (Open Mall) και ο προγραμματισμός των δράσεων για το 2024 συζητήθηκαν στη γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, την Τετάρτη το βράδυ, ενώ υπήρξε και ενημέρωση των οικονομικών θεμάτων του συλλόγου. 

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Αθανάσιος Δραγατσίκας, ανέφερε πως η συμμετοχή των συναδέλφων του στη γενική συνέλευση του συλλόγου που γίνεται πρώτη φορά στη μετά Covid εποχή, δείχνει ότι υπάρχει αγωνία και ενδιαφέρον από όλους.

Για  το ζήτημα των έργων του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου του Δήμου Κοζάνης, ο κ. Δραγατσίκας ανέφερε πως ο δήμος τις προηγούμενες ημέρες ο δήμος ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών, από τη δική τους πλευρά όμως, τα έργα έχουν αρχίσει εδώ και καιρό. 

Βρίσκονται πλέον στο στάδιο του μάρκετινγκ, στο branding του Open Mall Kozani και έχουν προχωρήσει με τις άδειες των μηχανικών που θα χρειαστούν για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στις όψεις των κτιρίων. «Πάμε με γοργούς ρυθμούς μετά την καθυστέρηση λόγω του Covid και βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο» τόνισε ο κ. Δραγατσίκας για το Open Mall.

Ο επόμενος άξονας με τον οποίο ασχολήθηκαν, ήταν κάποιες δράσεις που έχουν σχεδιάσει για το 2024. «Οι δράσεις αυτές θα κατατεθούν γραπτά, όπως κάθε φορά, και στο δήμο και στην περιφέρεια και με τη σωστή συνεργασία και τη βούληση από την πλευρά τους, πιστεύω πως θα γίνουν πραγματικότητα».

Ο τρίτος και τελευταίος άξονας που ασχολήθηκαν, ήταν μια γρήγορη ανάλυση των οικονομικών του συλλόγου. Ο κ. Δραγατσίκας σημείωσε πως είναι γνωστό πλέον, πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συνδρομές στο σύλλογο, με αποτέλεσμα τα έσοδα τους να είναι πολύ περιορισμένα. «Για να κάνουμε κάποια από τα έργα που σχεδιάζουμε, έχουμε ανάγκη από κάποια έσοδα καθώς μέχρι στιγμής, η βοήθεια που έχουμε είναι κυρίως από το Δήμο, την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο. Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με αυτούς τους φορείς, αλλά πρέπει σιγά σιγά να δούμε και άλλες πηγές εσόδων για το σύλλογο μας, όπως είναι για παράδειγμα κάποια προγράμματα από τα οποία μπορούμε να χρηματοδοτηθούμε για να κάνουμε περισσότερα έργα» τόνισε κλείνοντας.

Θένια Βασιλειάδου www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση