Στον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις”

2 Min Read

«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αγορά της Κοζάνης» τόνισε ο Λευτέρης Ιωαννίδης σε συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο- Μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές από την έγκριση του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου

«Αποδείξαμε στην πράξη πως όταν υπάρχει καλή συνεργασία μόνο θετικά αποτελέσματα για όλους μπορεί να έχει. Η έγκριση της χρηματοδότησης του Κέντρου Ανοιχτού Εμπορίου και μάλιστα σε μια από τις πρώτες θέσεις αξιολόγησης σε όλη την Ελλάδα, είναι μια μεγάλη κοινή επιτυχία με την οποία θα επενδυθούν 1,9εκ. ευρώ στο εμπορικό κέντρο της Κοζάνης» τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος Να Ζεις Λευτέρης Ιωαννίδης σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Δραγατσίκα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.

- Advertisement -

Ο Λευτέρης Ιωαννίδης έκανε ειδική αναφορά στη βελτίωση των οικονομικών του Δήμου με αποτέλεσμα ο χρόνος αποπληρωμής των προμηθευτών να είναι 52 μέρες και να είναι ευκολότερη η συμμετοχή μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, στις κοινές προσπάθειες εξωστρέφειας και προσέλκυσης επισκεπτών όπως οι Λευκές Νύχτες, οι μεγάλες συναυλίες και εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία, η προσέλκυση επενδύσεων με οικονομικό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία όπως αυτή του αεροδρομίου Κοζάνης κ.α.

«Ο εμπορικός κόσμος της περιοχής και η επιχειρηματικότητα έχουν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του νέου οικονομικού και παραγωγικού μοντέλου της περιοχής. Η έμπρακτη συνεργασία μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει και αυτός είναι ο στόχος μας και για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο» κατέληξε ο Λευτέρης Ιωαννίδης.

 

Μοιραστείτε την είδηση