Στους καλύτερους ράπερ της χώρας θα διαγωνιστεί ο 17χρονος Ηλίας Κεραμιτζής

2 Min Read

Στους 16 καλύτερους ράπερ της χώρας, που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για τον καλύτερο Έλληνα ράπερ και θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, πέρασε ο 17χρονος Ηλίας Κεραμιτζής απο την Κοζάνη.
Ο μαθητής του 3ου ΓΕΛ που γράφει τραγούδια και αγαπά τη ραπ μουσική από μικρός θα διαγωνιστεί μπροστά σε χιλιάδες κόσμου που κάθε χρόνο κατακλύζει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στο street mode festival.
«Οι ράπερς καλούνται να αυτοσχεδιάσουν σ’ ένα ρυθμό. Η επιλογή γίνεται απο τους κριτές» αναφέρει ο Ηλίας που έχει στόχο να αναγνωριστεί στο συγκεκριμένο τομέα.
Ο Ηλίας Κεραμιτζής με το καλλιτεχνικό όνομα Indigo γράφει τραγούδια με στίχους που εμπνέονται από τη ζωή και την καθημερινότητά του. Όπως λέει αγαπάει πολύ τη ραπ και έχει σχέδια για το μέλλον που δεν θέλει ακόμα να αποκαλύψει.
«Με είχε βάλει να ακούσω η μητέρα μου 50 cents όταν ήμουν μικρός και έγραφα απο την τετάρτη δημοτικού στίχους. Όταν με ρώτησε η δασκάλα τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις, απάντησα ράπερ» λέει ο Ηλίας που ξεκίνησε παίζοντας πιάνο και ακούγοντας κλασική μουσική, για να το γυρίσει στη συνέχεια στη ροκ και εν τέλει στη ραπ.
Με τον φίλο του Μανώλη Κουμπούρα έχουν το δικό τους συγκρότημα και μαζί αποφάσισαν να συνεχίσουν στο χώρο αυτού του ιδιαίτερου είδους μουσικής που στη χώρα μας γνωρίζει άνθιση.

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση