Στους πρώτους σταθμούς του πρωθυπουργικού τουρ η Δυτική Μακεδονία

2 Min Read

Αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται η επίσκεψη Μητσοτάκη

Την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Δυτική Μακεδονία το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου προανήγγειλε με ανάρτησή του ο βουλευτής Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για μια οφειλόμενη επίσκεψη, η οποία είχε αρχικά εξαγγελθεί για τον περασμένο Νοέμβριο για τα εγκαίνια της Πανεπιστημιούπολης Κοζάνης, που ωστόσο δεν έγινε.

Ο λεγόμενος μαραθώνιος των 90 ημερών του Πρωθυπουργού έχει ξεκινήσει με ξεκάθαρη στόχευση να επικοινωνήσει σε κάθε περιφέρεια της χώρας, το κυβερνητικό έργο, αλλά και την προγραμματική του πρόταση για την επόμενη τετραετία.

Ενόψει των εθνικών εκλογών, λοιπόν, ο πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει τις επισκέψεις του στην ελληνική περιφέρεια με πρώτο σταθμό την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ θα ακολουθήσουν Κοζάνη, Ιωάννινα και Λάρισα.

Να σημειωθεί ότι στα τέλη του Ιανουαρίου, όπως γράφαμε και στο χθεσινό φύλλο, στην περιοχή θα βρεθεί μαζί με τον Κάρστεν Ράσμουσεν της DG Regio και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης για τη δεύτερη συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης του Προγράμματος Δίκαιης Μετάβασης, ενώ δεν αποκλείονται και άλλες υπουργικές παρουσίες το προσεχές διάστημα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το τι θα φέρει με την επίσκεψή του ο Πρωθυπουργός στην περιοχή σε επίπεδο ανακοινώσεων, καθώς εκτός από τα εγκαίνια της Πτολεμαΐδας 5 και της Πανεπιστημιούπολης, είναι προφανές ότι αναμένονται και άλλα δείγματα στήριξης.

«Ζήτησα να συναντηθώ με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Συζητήσαμε  για την κοινωνικοοικονομική κατάσταση των πολιτών του Νομού Καστοριάς, τις κυβερνητικές πολιτικές που εφαρμόζονται και την πορεία των εκτελουμένων έργων. Αναφερθήκαμε στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές και στην σπουδαιότητα του ρόλου του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας μετά και την μετατροπή μας σε μονοεδρική περιφέρεια» ήταν η πλήρης ανάρτηση του Ζήση Τζηκαλάγια.

Μοιραστείτε την είδηση