Συγχαρητήριο μήνυμα για την βράβευση της Καρδιολογικής Κλινικής Κοζάνης στο 2nd International Congress “Sports Cardiology 2021”

1 Min Read

H Καρδιολογική Κλινική του Μαμάτσειου Κοζάνης συμμετείχε στο 2nd International CongressSports Cardiology 2021” με δύο αναρτημένες ανακοινώσεις.

- Advertisement -

1) “Χρήση της καρδιαγγειακής τηλεαποκατάστασης σε ασθενείς με Καρδιακή Ανεπάρκεια ως μεθόδου αναπλήρωσης της κλασικής δια ζώσης λόγω της πανδημίας Covid-19”.

 2) “Επιδημιολογική μελέτη επίπτωσης ηλεκτροκαρδιογραφικών παθολογικών ευρημάτων κατά τον προαθλητικό έλεγχο νεαρών εφήβων και ενηλίκων ποδοσφαιριστών στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας”.

Η Διοίκηση του Nοσοκομείου Κοζάνης συγχαίρει τους ιατρούς της Καρδιολογικής Κλινικής μας, για τη συμμετοχή τους σε διάφορα διεθνή επιστημονικά φόρουμ, ιδίως δε όταν αυτές βραβεύονται, όπως η πρώτη από τις παραπάνω, η οποία απέσπασε τιμητικό έπαινο καθώς και το 1ο βραβείο του προαναφερόμενου διεθνούς συνεδρίου.

Είμαστε υπερήφανοι ως διοίκηση, τόσο για τις προσπάθειες που καταβάλει το προσωπικό του Νοσοκομείου για την καλυτέρευση των παροχών υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας, όσο και για το επιστημονικό έργο που παράγεται σε αυτό, δεσμευόμενοι ταυτόχρονα ότι θα στηρίζουμε και μελλοντικά παρόμοιες επιστημονικές δραστηριότητες.

Εκ της Διοικήσεως

 

Μοιραστείτε την είδηση