Σύγχρονο γήπεδο για την Κοζάνη ζητούν τα «Λιοντάρια»

1 Min Read

Γήπεδο υψηλών προδιαγραφών για να αγωνίζεται η ομάδα της Κοζάνης ζητούν με ανακοίνωσή τους τα «Λιοντάρια». Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ««διαβάζοντας σε sites τοπικά ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενέκρινε 8.000.000 για διάφορες ανάγκες και καλά έκανε, μας κάνει τρομερή εντύπωση πως όλα τα χρόνια από όλους όσους διετέλεσαν Περιφερειάρχες ή περιφερειακοί σύμβουλοι, κανένας μα κανένας δεν έθεσε επί τάπητος την δημιουργία ενός σύγχρονου σταδίου που θα φιλοξενεί μεγάλες και διεθνείς διοργανώσεις στην πόλη μας».

Επίσης, τονίζουν πως θα ήταν μία λύση «έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και στην ομάδα μας την ΚΟΖΑΝΗ που από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Super League 2» και επισημαίνουν ότι το ΔΑΚ δεν πληροί τις προϋποθέσεις φιλοξενίας παιχνιδιών Super League, καθώς είναι παμπάλαιο, χωρίς αποδυτήρια, δημοσιογραφικά θεωρεία, ιατρείο, αίθουσα τύπου, οπότε είναι αδύνατο να φιλοξενήσει αγώνες Super League 2.

“Ήρθε η ώρα όχι αύριο αλλά τώρα Περιφέρεια και Δήμος Κοζάνης να σκύψουν σε αυτό το θέμα και να δώσουν άμεσα λύση” καταλήγει η ανακοίνωση.

Μοιραστείτε την είδηση