Σύγχρονο προπονητήριο αποκτά το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης- Καταλυτικός παράγοντας η πρόταση του Συλλόγου «Αρίσταρχος» με εξοπλισμό για τζούντο

3 Min Read

Ένα σύγχρονο προπονητήριο θα αποκτήσει το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, μετά την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, της σχετικής πρότασης στο πρόγραμμα ΕΑΠ 2012-2016. Πρόκειται για παρεμβάσεις ύψους 45 χιλιάδες ευρώ οι οποίες θα μετατρέψουν τον άδειο χώρο του προπονητηρίου σε έναν σύγχρονο αθλητικό χώρο με όργανα γυμναστικής και δάπεδο ειδικό για το άθλημα του τζούντο.

Απαρχή ήταν η πρόταση του Αθλητικού Συλλόγου «Αρίσταρχος» Κοζάνης, το οποίο ζήτησε την παραχώρηση του χώρου για την διενέργεια προπονήσεων και διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων που έχουν σχέση με το τζούντο. Να σημειωθεί πως ο Σύλλογος είναι αναγνωρισμένος από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τέσσερις αθλητές του είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας.

- Advertisement -

Τι περιλαμβάνει το έργο

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 45 χιλ. ευρώ και περιλαμβάνει τρία υπο-έργα:

  • Προμήθεια και εγκατάσταση δύο ημικεντρικών κλιματιστικών μονάδων για το βοηθητικό γήπεδο του γυμναστηρίου
  • Διαμόρφωση δαπέδου – ειδική κατασκευή για το άθλημα του Jundo (προμήθεια δομικών υλικών)
  • Αθλητικός εξοπλισμός (ειδικό τατάμι – τάπητας, όργανα εκγύμνασης)

Φορέας Υλοποίησης και επίβλεψης είναι ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης

Την ικανοποίησή του για το έργο εκφράζει ο «Αρίσταρχος»

Ο προπονητής τζούντο του “Αρίσταρχου” Διονύσης Στολτίδης

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Αρίσταρχος» με ανακοίνωσή του το πρωί της Παρασκευής, ευχαρίστησε το Περιφερειακό Συμβούλιο για την έγκριση της πρότασης που αποτελεί την αρχή για την μεταμόρφωση του προπονητηρίου σε έναν σύγχρονο αθλητικό χώρο. Την ανακοίνωση υπογράφει ο προπονητής τζούντου Διονύσης Στολτίδης Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Αρίσταρχος εκφράζει την βαθιά του ικανοποίηση για την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας αναφορικά με την ένταξη στο ΕΑΠ 2012-2016 του έργου του «Εκσυγχρονισμού Αθλητικών Εγκαταστάσεων – Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκόβρυσης», προϋπολογισμού 40.000€, με φορέα υλοποίησης τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης.

Η πρόσφατη παραχώρηση του βοηθητικού χώρου προπονήσεων της Λευκόβρυσης στον Σύλλογό μας, η προμήθεια κατάλληλου εξοπλισμού για την αναβάθμιση του, καθώς και η μέριμνα για την θέρμανση της αίθουσας αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση και στήριξη της προσπάθειας που καταβάλει τόσο ο ίδιος ο Σύλλογος, όσο και οι αθλητές του. Ελπίζουμε ότι οι διαδικασίες δημοπράτησης θα υλοποιηθούν με την ίδια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Τα παραπάνω μας κάνουν να αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη έναντι της Περιφερειακής Αρχής, αλλά και της κοινωνίας της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας και δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε τις νέες αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου της Λευκόβρυσης στην κατεύθυνση της ανάπτυξης του αθλήματος του Τζούντο και της ανάδειξης της περιοχής μας σε πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις. Όμως, κυρίως, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το αθλητικό – παιδαγωγικό μας έργο που στοχεύει στην πολύπλευρη ανάπτυξη των αθλητών τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Γιατί τα μετάλλια δεν αποτελούν αυτοσκοπό, αλλά μια επιβράβευση και αναγνώριση μιας ισορροπημένης και ολοκληρωμένης προσωπικότητας».

Μοιραστείτε την είδηση