Συλλαλητήρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης, του Γιάννη Παγούνη πρώην Δημάρχου Κοζάνης

4 Min Read

Η ΛΑΪΚΗ ορμή ΠΝΙΓΕΙ τις αντεθνικές ΛΥΣΕΙΣ, κρίσιμη η πορεία των διαπραγματεύσεων για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ.

Η λαϊκή αντίδραση σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα έδωσε περίτρανα το παρών για την πορεία των αποφάσεων. Πίστευαν ότι οι συγκεντρώσεις δεν θα είχαν καμία τύχη για τη χρήση του ονόματος. Η λαοθάλασσα βροντοφώναξε και ακούστηκε ως τα πέρατα του πλανήτη πως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Δεν είναι τυχαία η παρουσία των Ελλήνων της διασποράς, νοιώθουν δυο φορές Έλληνες και Μακεδόνες.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε καμία πληροφόρηση, καμία ενημέρωση,  από τα κόμματα αλλά και από τους 300 (τριακόσιους) της βουλής  για το τι συμβαίνει.

Αλλά η επωδός των ΣΥΡΙΖΕΩΝ εμείς κάνουμε τα ΣΩΣΤΑ …. εμείς σκίσαμε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ – καταργήσαμε τον ΕΝΦΙΑ, βαρέσαμε τα ΝΤΑΟΥΛΙΑ και χορεύουν ΜΕΡΚΕΛ – ΤΡΑΜΠ σαν αρκούδες καλά κρατεί. Στη βουλή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παπαγαλίζουν << ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ >> .

Στο Εθνικό θέμα για τα συλλαλητήρια μετρήσατε πόσοι ήταν στην Θεσσαλονίκη και πόσοι στην Αθήνα! Δεν κοκκινίζετε λιγάκι!

Τι μας περάσατε  <<ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ>> έλεος πια!

Η κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και συνέταιρο τον κ. Καμμένο είναι καράβι χωρίς πυξίδα, θέλουν να κρατήσουν τις καρέκλες τους στη βουλή όσο γίνεται περισσότερο για να μη χάσουν τα χρήματα που εισπράττουν  αδιαφορώντας για το πού πάει η ΧΩΡΑ.

Ο λαός απαιτεί σεβασμό στις εντολές που δίνει στην κάθε κυβέρνηση, τα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης αλλά και της Αθήνας δεν ήταν μόνο  μια απλά εντολή, ήταν μήνυμα που πρέπει να ταρακουνήσει και τους 300 της βουλής γιατί είπε ξεκάθαρα ο λαός ότι << ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ >>, ξεκάθαρο το μήνυμα  του λαού.

Χρειάζεται μεταξύ άλλων ΓΝΩΣΗ της ιστορίας αλλά και ΑΝΔΡΕΙΑ για μια τέτοια απόφαση. Εάν δεν έχετε αυτά τα στοιχεία <<ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ>>.

Είναι ώρα να θυμηθείτε τη ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ,  τον Αύγουστο του 480 Π.Χ όπου ο Λεωνίδας με τους (300) τριακόσιους Σπαρτιάτες έπεσαν μαχόμενοι για την Πατρίδα. Μη διαλέγετε να ακολουθήσετε τον << ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΦΙΑΛΤΗ >> που έδειξε το μονοπάτι στον Ξέρξη της Περσίας για λίγα ΧΡΥΣΑ ΤΑΛΑΝΤΑ.

Επισκεφτείτε τον ΤΥΜΒΟ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ και διαβάστε την παρακαταθήκη των 300 Σπαρτιατών.

Ω ΞΕΙΝ ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΙΑΜΟΝΙΟΙΣ

ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ

ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ

Ω, ξένε διαβάτη που περνάς,

ανάγγειλε στους Λακεδαιμόνιους

ότι ταφήκαμε εδώ,

υπακούοντας στα προστάγματά τους << ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΛΑΟ >>.

Παρακολουθούν οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ τα τεκταινόμενα στη χώρα μας  με τις πρεσβείες, τα προξενεία αλλά και τις εταιρείες τους, για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. Στο ΑΙΓΑΙΟ οι σύμμαχοι μας ποιούν την <<ΝΗΣΣΑ >> τόσο για τις χιλιάδες εναέριες παραβιάσεις στον ελληνικό εναέριο χώρο αλλά  και για τις παρεμβάσεις – αποβάσεις στα ΙΜΙΑ και τελευταία για τον εμβολισμό του λιμενοσκάφους. Τι είδους συμμαχία έχουμε τελικά στο ΝΑΤΟ;

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση διακηρύσσουν ότι τα σύνορα των κρατών είναι ενιαία και ανήκουν στην ΕΥΡΩΠΗ.

Ποια είναι η θέση τους; Ποια  είναι σήμερα; Τι κάνουν για όλα αυτά;

 

Η απάντηση είναι  ΛΥ – ΚΟ – ΦΙΛΙΑ.

 

     ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΓΟΥΝΗΣ

Μοιραστείτε την είδηση