Είχε αφαιρέσει χρήματα από τρία καταστήματα μέσα σε μία εβδομάδα
Συνελήφθη χθες, Τετάρτη 28 Μαΐου 2025, το μεσημέρι στην πόλη της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας, ένας 18χρονος για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Όπως διαπιστώθηκε, ο 18χρονος εισήλθε σε κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονης στην Πτολεμαΐδα και αφαίρεσε από το πορτοφόλι της το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα στην πόλη και στην κατοχή του βρέθηκε το ποσό των 9,70 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.
Κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης προανάκρισης, προέκυψε ότι ο ίδιος, το διήμερο 21 και 22 Μαΐου, είχε εισέλθει σε δύο ακόμα καταστήματα στην Πτολεμαΐδα, ιδιοκτησίας 56χρονης και 80χρονου αντίστοιχα, από τα οποία είχε αφαιρέσει συνολικά το ποσό των 200 ευρώ από τα ταμεία.
Την προανάκριση χειρίστηκε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας. Ο 18χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.