Σύλληψη 37χρονου για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από Ιερό Ναό, σε περιοχή της Κοζάνης

1 Min Read

Συνελήφθη χθες (04-02-2019) το βράδυ στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 37χρονος ημεδαπός, για διακεκριμένη κλοπή από Ιερό Ναό σε περιοχή της Κοζάνης.

 

- Advertisement -

Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος, στις 03-02-2019, εισήλθε εντός του Ιερού Ναού και αφού παραβίασε μεταλλικό κυτίο ρίψης νομισμάτων, αφαίρεσε απροσδιόριστο χρηματικό ποσό. Ύστερα από αναζητήσεις των αστυνομικών, ο 37χρονος εντοπίστηκε στην Κοζάνη και συνελήφθη.

 

Σε βάρος του 37χρονου, από το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων Βελβεντού, είχε σχηματισθεί δικογραφία για ακόμη οκτώ (8) διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής που είχε διαπράξει, κατά το χρονικό διάστημα από το Νοέμβριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2019, στον ίδιο Ιερό Ναό. Σε όλες τις περιπτώσεις, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία και παραβιάζοντας το μεταλλικό κυτίο ρίψης νομισμάτων, είχε αφαιρέσει απροσδιόριστο χρηματικό ποσό. (σχετικά τα από 20-01-2019: Εξιχνιάστηκαν 7 διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από Ιερό Ναό σε περιοχή της Κοζάνης και από 31-01-2019: Εξιχνιάστηκε μία ακόμη διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από Ιερό Ναό σε περιοχή της Κοζάνης)

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων Βελβεντού.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Μοιραστείτε την είδηση