Συλλογή τροφίμων για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης, την Τρίτη 19 Ιουνίου κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την έναρξη των Λασσανείων

1 Min Read

Τα 36α Λασσάνεια του Δήμου Κοζάνης φέτος αρχίζουν με μία μεγάλη συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα και του Βασίλη Καζούλη και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, την Τρίτη 19 Ιουνίου.
Σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργήσει ειδικό στάντ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, στο οποίο θα γίνεται συλλογή τροφίμων για την Κοινωνική Τράπεζα τροφίμων του Δήμου, προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορους πολίτες του Δήμου μας που τα έχουν άμεση ανάγκη.
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης εδώ και πέντε χρόνια λειτουργεί την Κοινωνική Τράπεζα Τροφίμων από την οποία εξυπηρετούνται εκατό (100) ωφελούμενοι κάθε δέκα ημέρες.
Τα προϊόντα που χρειάζονται είναι τα παρακάτω:
Ζυμαρικά – Όσπρια – Αλεύρι – Ζάχαρη – Λάδι – Γάλα – Είδη Υγιεινής – Απορρυπαντικά.
Επίσης διαχειρίζεται το συσσίτιο και διανέμει εκατό πενήντα μερίδες φαγητού καθημερινά για την κάλυψη των αναγκών συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Μοιραστείτε την είδηση