Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε Κοζάνης Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας: Η επαιτεία αυξάνεται ανησυχητικά

2 Min Read

Το Δ.Σ του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει για τον κίνδυνο εξαπάτησης των πολιτών από επιτήδειους που υποτίθεται υποστηρίζουν τα άτομα με αναπηρία από διάφορα σημεία της Ελλάδος. Το φαινόμενο παρουσιάστηκε πολύ έντονα την περίοδο των εορτών στην περιοχή μας ακριβώς την ώρα που ο κάθε άνθρωπος αισθάνεται την ανάγκη να βοηθήσει τον συνάνθρωπο. Τα άτομα αυτά πλησιάζουν μεμονωμένα ή κατά ομάδες τους πολίτες με πρόσχημα την ενίσχυση κάποιου συλλόγου ή κάποιας δομής ή κάποιου ιδρύματος ΑμεΑ & κτλ. αποσπώντας διάφορα χρηματικά ποσά. Έχουν στην κατοχή τους παραστατικά αποδείξεων και άλλα έγγραφα με στόχο να παραπλανήσουν όσους τους αμφισβητούν.

Καλούμε όσους πολίτες οι οποίοι έχουν διάθεση να προσφέρουν και να βοηθήσουν το συνάνθρωπό της διπλανής πόρτας του οποίου τις ανάγκες γνωρίζουμε καλύτερα να ενισχύσουν το αγαθό έργο των πιστοποιημένων φορέων της περιοχής μας και ΑμεΑ, των οποίων το έργο είναι γνωστό και εύκολα διαπιστώνεται.

- Advertisement -

Μη δίνετε χρήματα σε αγνώστους, ακόμα και αν σας δίνουν επίσημο και έγκυρο παραστατικό διότι δεν είναι δυνατό να ελέγξετε το αν τα χρήματά σας θα φτάσουν στο φορέα τον οποίο οι πλανόδιοι επικαλούνται.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

Μήγγος Μιχάλης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Συμεωνίδης Μάριος

Μοιραστείτε την είδηση