“Συμμαχία για την Ανάπτυξη” – Σειρά συναντήσεων-συσκέψεων στην Καστοριά

1 Min Read

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο επισκέφθηκαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη». 

 Η εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο Καστοριάς και συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με το έργο και τις δραστηριότητες της Ι.Μ. Καστοριάς καθώς και η ουσιαστική ανάδειξη και αξιοποίηση του Βυζαντινού-Εκκλησιαστικού πλούτου της περιοχής. 

- Advertisement -

 Το έργο και οι πολύτιμες υπηρεσίες του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας συζητήθηκε στην συνάντηση του κ. Αμανατίδη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς κ. Νικόλαο Έξαρχο στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς.  

 Ζητήματα του κλάδου της γούνας αναπτύχθηκαν σε συνάντηση του υπ. Περιφερειάρχη με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς και του Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων σε συνέχεια αντίστοιχων επαφών με φορείς του κλάδου σε μία δύσκολη περίοδο.

 Ιδιαίτερα συμβολικό όσο και ουσιαστικό-ενημερωτικό χαρακτήρα είχε η επίσκεψη του κ. Αμανατίδη και των μελών της “Συμμαχίας για την Ανάπτυξη” στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στην πόλη της Καστοριάς.

Μοιραστείτε την είδηση