Συμμετοχή του Δήμου Εορδαίας στη 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών με Ποδηλατοδρομία για Εθελοντική Αιμοδοσία

1 Min Read

Ο Δήμος Εορδαίας και η Ν.Υ. Αιμοδοσίας Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας προσκαλούν φορείς και πολίτες στην εκδήλωση υποδοχής της φλόγας της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και της Ποδηλατοδρομίας για Εθελοντική Αιμοδοσία , που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 5,30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Πτολεμαϊδας.

- Advertisement -

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, διαδρομής της «Φλόγας της Αγάπης» η εκκίνηση θα γίνει 08:00 από Θεσσαλονίκη , άφιξη 10:30 στα Γιαννιτσά , 12:30 στην Έδεσσα και 17:30 στη Βόρεια είσοδο της  Πτολεμαϊδας , όπου η φλόγα θα παραδοθεί στον 1ο λαμπαδηδρόμο και κατόπιν θα μεταλαμπαδεύεται στους υπόλοιπους λαμπαδηδρόμους, θα διασχίσει τον κεντρικό δρόμο της Πόλης και στη συνέχεια θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία .

Να σημειωθεί ότι όσοι επιθυμούν να αιμοδοτήσουν θα υπάρχει Κινητή Μονάδα Αιμοληψιών στο Δημαρχείο Εορδαίας, κατά τις ώρες 6 -7 μ.μ.

Μοιραστείτε την είδηση