Συναντήσεων συνέχεια για τον Θόδωρο Καρυπίδη- Με επιμελητήρια, φορείς και τον Δήμαρχο Κοζάνης συναντήθηκε ο Θεόδωρος Καρυπίδης

2 Min Read

Σειρά επαφών και συναντήσεων με φορείς της ΠΕ Κοζάνης, είχε τις τελευταίες δυο μέρες ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Καρυπίδης. Ο κ. Καρυπίδης συναντήθηκε με τα επιμελητήρια της περιοχής (Τεχνικό, Γεωτεχνικό και Εμποροβιοτεχνικό) και τον Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης. Την Πέμπτη, συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα.

Το πρωί της Παρασκευής στη συνάντηση με τον Δικηγορικό Σύλλογο, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους δικηγόρους καθώς και ενημερώθηκε για την κατάσταση στην ΠΕ Κοζάνης (Ειρηνοδικεία, Πρωτοδικείο κλπ). Ο ίδιος, δεσμεύτηκε πως αν εκλεγεί θα δημιουργηθεί σταθερός μηχανισμός στήριξης για την μετάβαση, με την συμμετοχή των δικηγόρων και όλων των επιστημονικών και κοινωνικών εταίρων της περιοχής.

Την Πέμπτη στις συναντήσεις του με τις διοικήσεις των επιμελητηρίων, τόνισε τον σημαντικό ρόλο τους ως θεσμοθετημένοι σύμβουλοι της πολιτείας, τονίζοντας πως αυτή οφείλει να ακούει τις προτάσεις που υποβάλουν. Υπογράμμισε επίσης τις ουσιαστικές προτάσεις του Τεχνικού Επιμελητηρίου για σημαντικά θέματα με κυρίαρχο αυτό της απολιγνιτοποίησης ενώ ειδική αναφορά έκανε στις θέσεις των γεωτεχνικών για την στροφή της περιοχής στον πρωτογενή τομέα. Σημείωσε επίσης την αγαστή συνεργασία που είχαν και κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Περιφερειάρχης και δεσμεύτηκε για καλύτερες μέρες με την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ στην κυβέρνηση.

«Θα αγωνιστώ, με όλες μου τις δυνάμεις, αν ο λαός με στείλει στα έδρανα της Βουλής από κοινού να ισχυροποιήσουμε ακόμη περισσότερο τον ρόλο των επιμελητηρίων, ώστε η συμβολή σας να είναι καθοριστική στο μέλλον της περιοχής που σχεδιάζουμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρυπίδης/

Τέλος, στη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα, εξήρε την σημασία της αυτοδιοίκησης και τον ρόλο που παίζει καθώς και την ανάγκη ενίσχυσής της. «Είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους Αυτοδιοικητικούς για να καταφέρουμε πολλά περισσότερα την επόμενη μέρα  των εκλογών μέσα από κοινούς αγώνες» πρόσθεσε ο κ. Καρυπίδης.

Μοιραστείτε την είδηση