Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας και νέου Προεδρείου Επιμελητηρίου Κοζάνης

1 Min Read


Επίσκεψη γνωριμίας στο Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης Νικόλαος Σαρρής , συνοδευόμενος από τα μέλη της νέας Διοίκησης.
Μεταξύ των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση η θεματολογία της οποίας επικεντρώθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις με τη ΔΕΗ , στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και στην οικονομική ανάκαμψη της περιοχής καθώς και σε μία σειρά άλλων ζητημάτων .
Ο Δήμαρχος Εορδαίας ενημέρωσε το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του ΕΒΕ Κοζάνης για τα ειδικά και γενικά προβλήματα του Δήμου , στάθηκε στα ενεργειακά θέματα και στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπισή τους.
Επιβεβλημένη χαρακτήρισε την ανάγκη συνεργασίας των δύο θεσμών για την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου , ο οποίος εισέπραξε τη θετική απάντηση του Δημάρχου Εορδαίας.
Με τη δέσμευση ότι θα υπάρξει και συνέχεια και την εξέταση από τις δύο πλευρές της προοπτικής μιας μελλοντικής καλής συνεργασίας προς όφελος των Δημοτών, ολοκληρώθηκε η πρώτη αυτή συνάντηση .

Μοιραστείτε την είδηση