Συνάντηση της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος Να Ζεις με το Τοπικό Συμβούλιο Κοζάνης

1 Min Read

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 12 Νοεμβρίου στα γραφεία της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις» συνάντηση μελών της νέας Συντονιστικής και δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Κίνησης με μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κοζάνης .
Στη συζήτηση αναφέρθηκαν οι προτεραιότητες που έχει θέσει το Τοπικό Συμβούλιο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.
Από την πλευρά των μελών της Κίνησης εκφράστηκε η αμέριστη συμπαράσταση στην προσπάθεια της Κοινότητας, καθώς και η διάθεση για περαιτέρω συνεργασία, ενώ επαναδιατυπώθηκε η θέση ότι η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» θεωρεί ότι οι πρόσφατες αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο του Κλεισθένη με την αφαίρεση αρμοδιοτήτων και πόρων από τις τοπικές κοινότητες αποδυναμώνουν τον ρόλο των τοπικών συμβουλίων και ενισχύουν το δημαρχοκεντρικό σύστημα λειτουργίας των Δήμων της χώρας.
Η συνάντηση έγινε κατόπιν πρόσκλησης της Δημοτικής Κίνησης και έκλεισε με την υπόσχεση για στενή συνεργασία και νέα επαφή με αφορμή το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Κοζάνης για το έτος 2020.

Μοιραστείτε την είδηση