Συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεμιστοκλή Μουμουλίδη

2 Min Read

Την Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2018 στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσής μας με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Κοζάνης κ.Θεμιστοκλή ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα αμοιβαίας διάθεσης για ενημέρωση και αφού ανταλλάξαμε ευχές για την καινούργια χρονιά, του γνωρίσαμε τα θέματα που αφορούν το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού.
Σε συνέχεια της σχετικής ενημέρωσης, που είχε γίνει από αντιπροσωπεία της Ένωσης μας προς τον κ. Βουλευτή τον Μάιο του 2017, πριν την ψήφιση του νέου μισθολογίου, του μεταφέραμε την δυσαρέσκεια που επικρατεί στις τάξεις των συναδέλφων μας για τις αδικίες που διαπιστώθηκαν από τον πρώτο κιόλας μήνα εφαρμογής του.
Επιπλέον τέθηκε μια σειρά προβλημάτων σε τοπικό επίπεδο, όπως η παλαιότητα του στόλου των οχημάτων, η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων-Βελβεντού στο κτίριο του Ειρηνοδικείου Σερβίων, η ανακατασκευή των κρατητηρίων στο Τ.Δ.Μ Βοΐου και Πτολεμαϊδας και τέλος το πρόβλημα με την καθαριότητα σε όλες τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.
Από την πλευρά του ο βουλευτής μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλουν κυβέρνηση και πολίτες, που όπως ανέφερε είναι και προσωπική του γνώμη και επιδίωξη, ότι το 2018 και κυρίως μετά τον μήνα Αύγουστο, η οικονομία θα ανακάμψει σημαντικά. Μας διαβεβαίωσε ότι θα επιδιώξει να δώσει λύση στα προβλήματα που του θέσαμε και ότι θα τα μεταφέρει στον αρμόδιο Υπουργό σε επικείμενη συνάντηση που θα έχουν.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

- Advertisement -

ΛΙΑΚΟΣ Ζήσης ΒΑΖΟΥΡΑΣ Παναγιώτης

Μοιραστείτε την είδηση