Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης & των επικεφαλής των παρατάξεων του Δ.Σ. με τον διοικητή του «Μαμάτσειου»

2 Min Read

Ο τρόπος αντιμετώπισης της πανδημίας κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά και ο σχεδιασμός των επόμενων μηνών, αποτέλεσαν τα βασικά ζητήματα συζήτησης κατά τη συνάντηση του διοικητή του «Μαμάτσειου» Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης Στέργιου Γκανάτσιου, με το  δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα και τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χάρη Κουζιάκη, Κυριάκο Μιχαηλίδη, Φώτη Κεχαγιά και Νώντα Στολτίδη. Στη συζήτηση συμμετείχε με την ιδιότητα του γιατρού του Νοσοκομείου και ο αντιδήμαρχος Κοζάνης, Βασίλης Βασιλακόπουλος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου, έγινε ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας covid-19 στην περιοχή, την υφιστάμενη κατάσταση του νοσοκομείου, καθώς και για  τον μελλοντικό σχεδιασμό αναφορικά με τις μεταλλάξεις του ιού. Επίσης, συζητήθηκε το γενικότερο επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες, με την άμεση αναβάθμισή τους να αποτελεί κοινή αγωνία όλων.

- Advertisement -

Ο κ. Γκανάτσιος παρουσίασε στους παριστάμενους στατιστικά στοιχεία του Νοσοκομείου, που σχετίζονται με τη διαχείριση των περιστατικών covid, από όπου συμπερασματικά εκφράστηκε η πεποίθηση, ότι το «Μαμάτσειο» ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στις προκλήσεις της πανδημίας αναφορικά με τη διαχείριση  και περίθαλψη των ασθενών.

Στη συνέχεια, όλοι οι παριστάμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο προσωπικό του νοσοκομείου, που ανταπεξήλθε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διαχείριση της πανδημίας, ενώ εκδήλωσαν τη στήριξή τους σε δράσεις και πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα της περίθαλψης των πολιτών.

Σημειώνεται, ότι η εν λόγω συνάντηση αποτέλεσε πρωτοβουλία του δημάρχου Κοζάνης και του διοικητή του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου.

Μοιραστείτε την είδηση