Συναντήσεις του βουλευτή Γ.Ντζιμάνη, με τον Προϊστάμενο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης

1 Min Read

Ο Βουλευτής Κοζάνης κ. Ντζιμάνης Γεώργιος, συναντήθηκε με τον Προϊστάμενο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της Δυτικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντόπουλο Κων/νο. Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα παραγωγική και διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, κατά τη οποία έγινε ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα εκπαιδευτικά θέματα.
Ο κ. Ντζιμάνης συναντήθηκε επίσης με τον κ. Γκαμπούρα Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Κοζάνης, και την κ. Βόντσα Βασιλική, Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Κοζάνης.
O Βουλευτής Κοζάνης ενημερώθηκε για τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλονται από πλευράς της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, ώστε η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει χωρίς ελλείψεις και με πλήρη ετοιμότητα, από πλευράς διδασκόντων, διδακτικού υλικού και επάρκειας σχολικών αιθουσών.
Τέλος ο κ. Ντζιμάνης είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με το προσωπικό της Διεύθυνσης Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί σε όλους καλή δύναμη για τη νέα σχολική χρονιά που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες.

ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Βουλευτής Κοζάνης – Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α.

Μοιραστείτε την είδηση