Συναρπαστικές περιπέτειες στο «Ολύμπιον»

2 Min Read

Συναρπαστικές ταινίες προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στο «Ολύμπιον». Συγκεκριμένα, προβάλλεται η νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι «Ο βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού», ενώ συνεχίζεται η ταινία δράσης «Φύλακες του Γαλαξία».

 

- Advertisement -

«Ο βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού»

Υπόθεση

Ο θρύλος των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης διά χειρός Γκάι Ρίτσι. Το παρελθόν του, αλλά και ο σκοπός για τον οποίο ήρθε στη ζωή αποκαλύπτονται στον νεαρό Αρθούρο όταν πιάνει στα χέρια του το μυθικό σπαθί Εξκάλιμπερ. Τώρα, ο Αρθούρος καλείται να υπερασπιστεί την αριστοκρατική του καταγωγή που μέχρι πρότινος αγνοούσε, να τιθασεύσει τη δύναμη του ξίφους, να παλέψει με τους δαίμονές του και να ενώσει το λαό ενάντια στον τύραννο Βόρτιγκερν, ο οποίος έγινε βασιλιάς κλέβοντας το στέμμα από τον Αρθούρο και δολοφονώντας τους γονείς του.

Με τους Τσάρλι Χάναμ, Τζουντ Λο, Έρικ Μπάνα

2 Προβολές 7.30 & 10.00

 

Φύλακες του Γαλαξία

Υπόθεση

Οι “Φύλακες του Γαλαξία” συνεχίζουν να ζουν την περιπέτεια στα όρια του σύμπαντος κάτω από την δυνατή μουσική του Awesome Mixtape #2. Η αυτοσχέδια οικογένεια πρέπει τώρα να συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο, καθώς πλησιάζει η ώρα που το μυστήριο της καταγωγής του Πίτερ Κουίλ (Chris Pratt) θα αποκαλυφθεί. Οι παλιοί εχθροί γίνονται σύμμαχοι και αγαπημένοι χαρακτήρες από τα κλασικά κόμικ της Marvel εμφανίζονται για να βοηθήσουν τους ήρωές μας.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκαν

Με τους: Κρις Πρατ, Ζόι Σαλντάνα, Κάρεν Γκίλιαν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Κερτ Ράσελ, Ντέιβ Μπαουτίστα, τις φωνές των Βιν Ντίζελ και Μπράντλεϊ Κούπερ, κ.α.

1 Προβολή 8.00

Μοιραστείτε την είδηση