Φιλανθρωπική εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Οινόης Κοζάνης «Χρύσανθος» και την ομάδα Εθελοντών Κοζάνης «Δημήτριος Δαϊρούσης»
Φιλανθρωπική εκδήλωση – συναυλία αγάπης συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης Κοζάνης «Χρύσανθος» και η ομάδα Εθελοντών Κοζάνης «Δημήτριος Δαϊρούσης».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026, στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης, στις 18.00, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε επτά παιδιά με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Η τιμή του εισιτηρίου είναι πέντε ευρώ.
Στη συναυλία θα συμμετέχουν το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας και η Καλλιόπη Βέττα. Επίσης, θα συμμετάσχει μουσικό σχήμα, το οποίο πλαισιώνουν οι Δημήτριος Αποστολίδης, Ιωάννης Αποστολίδης και Συμεών Αποστολίδης. Παράλληλα, εκφράζεται η προσδοκία να συμμετάσχουν ο Γιάννης Σερβετάς και η Βούλα Πατουλίδου.
Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος αφιλοκερδώς, στηρίζοντας τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης.










