Συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης

2 Min Read

Αφιερωμένο στα 100 χρόνια του ΚΚΕ και στα 50 χρόνια της ΚΝΕ είναι το φετινό 44ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή που ξεκινά την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης και ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο με τη μεγάλη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου. Το ταξίδι του Φεστιβάλ στην ΠΕ Κοζάνης ξεκίνησε εδώ και μέρες με εκδηλώσεις που έγιναν σε Τρανόβαλτο, Αιανή, Σιάτιστα και Πτολεμαϊδα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα Παρασκευή συζήτηση με τον Σωκράτη Μπουντόλο μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ με τίτλο «Καπιταλισμός: ένας κόσμος που μέσα στην αφθονία κανείς πεθαίνει και Σοσιαλισμός: το μεγάλο άλμα προς την απελευθέρωση της ανθρωπότητας». Θα ακολουθήσει γλέντι με την «Κοζανίτικη Φανφάρα». Το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη δεύτερη και τελευταία μέρα του 44ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στον ποιητή Γιάννη Ρίτσο, πολιτική ομιλία από τον Κύριλλο Παπασταύρου μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ και στη συνέχεια η μεγάλη συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο.
«Απευθύνουμε κάλεσμα διεκδίκησης, αγώνα και συμπόρευσης με τους κομουνιστές σε όλον τον λαό και στη νεολαία της περιοχής. Είναι κάλεσμα που βγαίνει μέσα από τις θέσεις του ΚΚΕ και θέλει να δώσει απάντηση σε όλα τα προβλήματα και της ανησυχίες της νεολαίας και συνολικά του λαού της χώρας. Εμείς πιστεύουμε πως υπάρχει άλλος δρόμος ενάντια σε αυτό το σύστημα που γεννά κρίσεις, πολέμους, φτώχεια και προσφυγιά και δυσκολεύει την ζωή των ανθρώπων. Είναι ο δρόμος ρήξης και ανατροπής ενάντια σε όλους τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και η δημιουργία ενός κόσμου όμορφου και δίκαιου του σοσιαλισμού κομουνισμού» τονίζει ο Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ Κοζάνης Γιώργος Ριμπάς.

Σωκράτης Μουτίδης

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση