Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης: Πρόσκληση Πολιτιστικών Σωματείων για συμμετοχή στον Εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα

1 Min Read

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στο όρος Μπούρινος θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος Εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, το Δήμο Κοζάνης και το Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης.
Στον εορτασμό, ανέκαθεν, συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής μας, που δίνουν ιδιαίτερο και πανηγυρικό χρώμα στην εκδήλωση.
Για τους ανωτέρω λόγους και με σκοπό το βέλτιστο συντονισμό όλων των Χορευτικών τμημάτων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου προσκαλεί τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον εφετινό εορτασμό να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους των χορευτικών τμημάτων του Συνδέσμου Χρυσάκη Κώστα 6973790540 και Πατσάκα Ματίνα 3973887214.
Πρόγραμμα χορών
1. Μπεράτι – γύρισμα
2. Λαφίνα
3. Συρτός στα τρία (Παιδιά απ’ τη Σαμαρίνα)
4. Μακεδονικός συρτός
5. Τσάμικος (Τα μάγια)
6. Λότζια – γύρισμα
7. Έντεκα
8. Μακεδονικός συρτός
Το πλήρες πρόγραμμα του εορτασμού, εκτός από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα και ηλεκτρονικά), θα δημοσιοποιηθεί και στο διαδίκτυο.
Για διαρκή ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα εορτασμού του Μακεδονικού Αγώνα, στο σύνδεσμο https:www.facebook.com/events/35715688139744, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση.
Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Αγγέλης Πολυνείκης
Ο Γενικός Γραμματέας
Χριστοδούλου Αστέριος

Μοιραστείτε την είδηση