Συνέχεια επισκέψεων για τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις”

4 Min Read

Στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης, στο Κέντρο Αποθεραπείας και Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. “Κιβωτός”, στο ΚΔΑΠμεΑ – “Ειδικό Εργαστήρι” του Δήμου Κοζάνης και στο Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτ. Μακεδονίας (CluBE), βρέθηκε ο συνδυασμός της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” με επικεφαλής τον Χάρη Κουζιάκη

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” Χάρης Κουζιάκης επισκέφθηκε με μέλη του συνδυασμού, το αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης όπου και άκουσε τα θέματα των εργαζομένων και συνομίλησε μαζί τους τονίζοντας το πόσο καίρια είναι η συμβολή τους στην καθημερινότητα όλων των πολιτών του Δήμου Κοζάνης.

- Advertisement -

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία του συνδυασμού “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” παρουσία του επικεφαλής και υποψήφιου Δημάρχου Χάρη Κουζιάκη καθώς και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, επισκέφθηκε το Κέντρο Αποθεραπείας – Αποκατάστασης, Διημέρευσης  και Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. “Κιβωτός” στον Άργιλο Κοζάνης.  Ο Χάρης Κουζιάκης και τα μέλη του συνδυασμού ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της “Κιβωτού” και συνομίλησαν με τον υπεύθυνο κ. Κυριάκο Ηλιάδη, ο οποίος εξήγησε στους παριστάμενους  τον τρόπο λειτουργίας της δομής, τις παροχές και την φροντίδα που παρέχεται από το υψηλά καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό αλλά ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στα διάφορα λειτουργικά ζητήματα που προκύπτουν διαχρονικά. Από την πλευρά του ο κ. Κουζιάκης έκανε λόγο για το σημαντικό έργο της “Κιβωτού” και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτή, κατά τη διάρκεια όλων των ετών λειτουργίας της και τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση ο Δήμος θα είναι αρωγός και υποστηρικτής του έργου και της προσφοράς της “Κιβωτού” προς τα παιδιά μεΑ.

Λίγο αργότερα την ίδια ημέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης Χάρης Κουζιάκης μαζί με μέλη του συνδυασμού “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠμεΑ  και το   “Ειδικό Εργαστήρι” του Δήμου Κοζάνης, όπου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους εργαζόμενους και να συνομιλήσουν μαζί τους. Από το Ειδικό Εργαστήρι ο κ. Στέλιος Τσάγιας αναφέρθηκε στην επιτακτική σημασία που έχει ο διακριτός διαχωρισμός των δύο δομών και σε θέματα συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων αλλά και ανανέωσης του στόλου των οχημάτων. Ο κ. Κουζιάκης κατά τη διάρκεια της συζήτησης μίλησε για τη σημαντική προσφορά  των ειδικών δομών του Δήμου προς την τοπική κοινωνία και για την αξία της δουλειάς που γίνεται τόσο στο Ειδικό Εργαστήρι όσο και στο ΚΔΑΠμεΑ, και δήλωσε πως σε κάθε περίπτωση  ο Δήμος μέσω των αντίστοιχων υπηρεσιών  έχει χρέος να συνδράμει στην εύρυθμη λειτουργία τους λύνοντας άμεσα τα προβλήματα που έχουν προκύπτουν. Επίσης, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, το κλιμάκιο αντιπροσωπίας της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” επισκέφθηκε το Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτ. Μακεδονίας (CluBE) όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Κουζιάκης και τα παρόντα μέλη του συνδυασμού ενημερώθηκαν για τη δραστηριότητα του φορέα και παρέδωσαν το πρόγραμμα του συνδυασμού. Ο κ. Κουζιάκης μίλησε για την αξία της καινοτομίας στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και για την άμεσα ανάγκη επανεκκίνησης της τοπικής οικονομίας. 

Μοιραστείτε την είδηση