Συνεχίζει την περιοδεία του ο Χάρης Κουζιάκης υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις»

2 Min Read

Επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες Λευκοπηγής, Ροδιανής, Αγιας Παρασκευής και Πρωτοχωρίου

Καθημερινές είναι οι επισκέψεις του υποψήφιου Δημάρχου και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» Χάρη Κουζιάκη και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στα χωριά του Δήμου Κοζάνης.

- Advertisement -

Ειδικότερα, το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου, ο κ. Χάρης Κουζιάκης και συνεργάτες του βρέθηκαν στην Λευκοπηγή, την Αγία Παρασκευή, το Πρωτοχώρι και τη Ροδιανή. Όπως και στις προηγούμενες αντίστοιχες επισκέψεις, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Χάρης Κουζιάκης συζήτησε με κατοίκους των χωριών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Κουζιάκης τόνισε, ότι η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» και ο ίδιος προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης και παρουσίας στο Δήμο Κοζάνης διατηρούν στενή επαφή με τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς των οικισμών, ώστε να μπορούν να σταθούν δίπλα τους στις ανάγκες και τις διεκδικήσεις του. Τέλος ο κύριος Χάρης Κουζιάκης τόνισε ότι : «Μία από τις κύριες προτεραιότητες του προγράμματός μας είναι η  ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας έτσι ώστε αυτά να αποτελούν ζωντανά και υγιή κύτταρα ενός δυναμικού Δήμου».

Η αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» είχε την ευχαρίστηση να απολαύσει κατά την επίσκεψή της στη Λευκοπηγή το φωτογραφικό λεύκωμα “Ποιμενικά” του Δημήτρη Βαβλιάρα.

Μοιραστείτε την είδηση