Συνεχίζει τον δρόμο προς την Ολυμπιάδα ο Τεληκωστόγλου

1 Min Read

Ασημένιος στο πρωτάθλημα G2 του Βελγίου

Την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε στο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα G2 του Βελγίου ο αθλητής της «Μακεδονικής Δύναμης» Αποστόλης Τεληκωστόγλου. Ο Αποστόλης συμμετείχε στην ολυμπιακή κατηγορία έως 80 κιλών και συνέχισε το σερί των μεταλλίων και των βαθμών που χρειάζεται για να πάρει απευθείας το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του Παρισιού.

- Advertisement -


Ο Τεληκωστόγλου πέρασε τον πρώτο αγώνα και στον δευτερο αγώνα κέρδισε τον Ισπανό αθλητή. Στον τρίτο αγώνα πέρασε με επιτυχία τον Πολωνό και πέρασε στον τελικό μετά την ήττα του Ισπανού συναθλητή του. Στον τελικό και μετά από μια πολύ καλή εμφάνισε κόντρα στον Κροάτη χάλκινο ολυμπιονίκη του Τόκιο δεν τα κατάφερε και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βάθρου χαρίζοντάς του συνολικά 14 πόντους, ανεβάζοντάς τον στην δεκάδα της Ολυμπιακής κατάταξης φτάνοντας πολύ κοντά στον στόχο του.

Η διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και συμμετείχαν σε αυτή περίπου 1200 αθλητές από όλον τον κόσμο. Τον Αποστόλη Τεληκωστόγλου καθοδηγούσε σε όλους τους αγώνες ο Βέλγος προπονητής David Fillipe Cook.

xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση