Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την κατανομή της επιχορήγησης στους φανούς

2 Min Read

Ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη Τόπος Να Ζεις”

“Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε αν μπορείτε να εμπιστευτείτε κάποιον, είναι να τον εμπιστευθείτε” επικαλείται τον Έρνεστ Χέμινγουεϊ η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις» με αφορμή την κατανομή της επιχορήγησης εν όψει της Αποκριάς.

Καθώς οι αντιδράσεις και τα σχόλια συνεχίζονται η Δημοτική Κίνηση εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο επικεφαλής της Χάρης Κουζιάκης ρώτησε επανειλημμένα τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη σχετικά με το αν έχουν ενημερωθεί και είναι σύμφωνοι οι φανοί με την κατανομή και έλαβε καταφατική απάντηση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σε συνέχεια της απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την εξειδίκευση πίστωσης σε συλλόγους – φανούς εν όψει της προετοιμασίας τους για την Αποκριά, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος, ως εκτός ημερησίας διάταξης, στην Δημοτική Επιτροπή το πρωί της Δευτέρας 26/2/24 σε επανειλημμένες ερωτήσεις του επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Χάρη Κουζιάκη για το εάν έχουν ενημερωθεί και είναι σύμφωνοι οι φανοί – σύλλογοι για την κατανομή των ποσών επιχορήγησης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, δήλωσε ενώπιον όλων των μελών της Δημοτικής Επιτροπής ότι οι φανοί-σύλλογοι είναι ενήμεροι και σύμφωνοι με τα ποσά και τον τρόπο κατανομής.

Λόγω του ότι το θέμα συζητήθηκε ως κατεπείγον και για να διευκολυνθεί η διαδικασία προετοιμασίας για την Αποκριά υπερψηφίσαμε την συγκεκριμένη εισήγηση με την επιφύλαξη πάντα της ύπαρξης σύμφωνης γνώμης.

Εκ τω πράγματων αποδείχθηκε ότι κακώς εμπιστευθήκαμε τον κ. Γιάννη Ιωαννίδη, αφού δυστυχώς δεν σεβάστηκε την θέση του αλλά και εμάς και με την ενέργειά του να κατανείμει άνισα την επιχορήγηση δημιούργησε εκ του μη όντος προβλήματα μεταξύ των φανών και δυναμίτισε το απαραίτητο κλίμα συναίνεσης στη λειτουργία των θεσμικών οργάνων του Δήμου Κοζάνης.

Μοιραστείτε την είδηση