Συνελήφθη στην Κοζάνη για ναρκωτικά μέσω…ταχυδρομείου

1 Min Read

Στο ταχυδρομείο της Κοζάνης συνέλαβαν αστυνομικοί της ασφάλειας έναν 36χρονο για προμήθεια, εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ο 36χρονος κλήθηκε από το ταχυδρομείο για να παραλάβει δέμα από την Αγγλία αλλά η παράδοση παρακολουθούνταν από την αστυνομία αφού είχαν εντοπιστεί στο εσωτερικό του δέματος ναρκωτικές ουσίες.

Το ταχυδρομικό δέμα εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας και περιείχε δύο συσκευασίες κάνναβης βάρους 78 γραμμαρίων. Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση ελεγχόμενης παράδοσης δέματος, κατόπιν απόφασης του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών και έγκρισης της αρμόδιας εισαγγελική Αρχής.

Έτσι την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, αστυνομικοί της ασφάλειας και της ΟΠΚΕ παρακολουθούσαν το κατάστημα των ΕΛΤΑ της Κοζάνης και μόλις ο 36χρονος παρέλαβε το δέμα τον συνέλαβαν. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπλέον μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης. 

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης και ο συλληφθέντας οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Μοιραστείτε την είδηση