ΣΥΡΙΖΑ ΝΕ Κοζάνης : Η «πρώτη φορά» Μητσοτάκη στη Δυτική Μακεδονία θα είναι και η τελευταία

3 Min Read

Η κυβέρνηση της ΝΔ, έδειξε για άλλη μία φορά το αληθινό της πρόσωπο και τον τρόπο με τον οποίο κατανοεί τα δικαιώματα των πολιτών και τη Δημοκρατία.

Η αδικαιολόγητη βία που ασκήθηκε απέναντι στην ειρηνική διαμαρτυρία συνδικάτων, φορέων και συλλογικοτήτων στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας δείχνουν περίτρανα ότι ο κύριος Μητσοτάκης δεν ήρθε στην περιοχή μας για να ακούσει τα προβλήματα και τις ανησυχίες των πολιτών, αλλά για να αυτοθαυμαστεί επάνω στα ερείπια που άφησαν πίσω τους οι καταστρεπτικές πολιτικές της κυβέρνησής του.

Έκπληκτοι τον ακούσαμε έξω από την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πολλές φορές στο παρελθόν ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας και σχεδόν όλοι οι υπουργοί της προηγούμενης κυβέρνησης  να δηλώνει «πρώτη φορά έρχομαι εδώ, ωραία είναι»!

Χαιρόμαστε ειλικρινά που ο κ. Μητσοτάκης ανακάλυψε στον χάρτη ένα ακόμα ωραίο τουριστικό προορισμό και ήρθε σε αυτόν περικυκλωμένος από τα ΜΑΤ σε ένα αποστειρωμένο και ασφαλές περιβάλλον, ώστε να μπορέσει ανέξοδα να προβεί σε δηλώσεις που προσβάλουν κατάφορα την ιστορία αυτής της πολύπαθης περιοχής που για 70 χρόνια έδωσε τα πάντα για την ανάπτυξη της χώρας.

Ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη για μία ακόμα φορά να μιλά με περιφρόνηση για την περιοχή μας και να κάνει ασκήσεις επί χάρτου για το σχέδιο μιας υποτιθέμενης «δίκαιης μετάβασης» που μόνο δίκαια δεν είναι, καθώς είναι κομμένη και ραμμένη επάνω στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Ακούσαμε τις αοριστίες και τις υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη που θεώρησε ότι έχει να κάνει με ιθαγενείς που θα αποδεχθούν άκριτα τα επικίνδυνα πειράματα που εφαρμόζει στην περιοχή μας από την αρχή της θητείας της η κυβέρνησή του, αφού την άφησε επί δύο σχεδόν χρόνια στο έλεος της πανδημίας και της βίαιης απολιγνιτοποίησης.

Και, βέβαια, σε όλη αυτή τη διαδικασία η κοινωνία ήταν απούσα. Κανένας διάλογος με τους φορείς, καμία επαφή με την κοινωνία. Το μόνο που ακούσαμε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη ήταν ένας διαρκής μονόλογος και ευχολόγια για το μέλλον.

Μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της λαϊκής αγανάκτησης και της οργής των πολιτών που βιώνουν τα αποτελέσματα των εγκληματικών πολιτικών αυτής της κυβέρνησης.

Όταν το αντιληφθούν θα καταλάβουν ότι η «πρώτη φορά» Μητσοτάκη στη Δυτική Μακεδονία θα είναι και η τελευταία!

ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Μοιραστείτε την είδηση