Συζητήσεις για συνεργασίες μετά την υποψηφιότητα Αμανατίδη

2 Min Read

Το πόσο άλλαξε την “σκακιέρα” των υποψηφιοτήτων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας η υποψηφιότητα του Γιώργου Αμανατίδη, φάνηκε από το γεγονός ότι αρκετοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που είχαν “κλειδώσει” για τα ψηφοδέλτια Κασαπίδη και Ζεμπιλιάδου άρχισαν να το ξανασκέφτονται. “Το θέμα είναι να κατέβουμε στις εκλογές και να εκλεγούμε, όχι απλά να κατέβουμε” είπε σε συνεργάτη της στήλης ένας υποψήφιος από τον συνδυασμό Ζεμπιλιάδου.

Και στον συνδυασμό “ΕΛΠΙΔΑ” έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση από τη στιγμή που ο Γιώργος Αμανατίδης αποφάσισε να διεκδικήσει την Περιφέρεια. Σήμερα το βράδυ περίπου δέκα μέλη του συνδυασμού συναντιούνται για να συζητήσουν τις νέες εξελίξεις, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις αφού η αναθεώρηση στόχων και κινήσεων κρίνεται επιβεβλημένη.

Γράψαμε και χθες πως η διαγραφή του Γιώργου Αμανατίδη από τη Νέα Δημοκρατία του έκανε περισσότερο καλό και όχι κακό όπως μερικοί θα περίμεναν. Η διαγραφή τον “ηρωοποίησε” και τα τηλέφωνα στο επιτελείο του από κόσμο που ενδιαφέρεται να κατέβει μαζί του από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους δεν έχουν σταματήσει.

Και πλέον χωρίς την “βούλα” της Νέας Δημοκρατίας, ανοίγει και ο δρόμος των ενδεχόμενων συνεργασιών με συνδυασμούς που ήδη έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητα. Όπως για παράδειγμα του Χάρη Κάτανα και της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου. Δεν το αναφέρουμε τυχαία αφού και στους δυο αυτούς συνδυασμούς έχει τεθεί το θέμα μιας ενδεχόμενης συνεργασίας με τον Γιώργο Αμανατίδη με στόχο την “σίγουρη εκλογή” και τους “εξασφαλισμένους συμβούλους και αντιπεριφερειάρχες.

Ο Χρονογράφος – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση