Τα 12 χρόνια στην πολιτική και κοινωνική ζωή της Κοζάνης γιόρτασε η Δημοτική Κίνηση «Τόπος Να Ζεις»

2 Min Read

Σε προεκλογικό κλίμα η συνάντηση των μελών στον χώρο του ΟΣΕ

Τα 12 χρόνια της συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στην πολιτική και κοινωνική ζωή του Δήμου Κοζάνης, συμπλήρωσε η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”. Η συντονιστική επιτροπή, τα μέλη και οι φίλοι της Κίνησης, γιόρτασαν την επέτειο αυτή το βράδυ της Κυριακής, σβήνοντας μάλιστα και κεράκια σε γενέθλια τούρτα.

Ο τόπος της συνάντησης ήταν το καφέ στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό της Κοζάνης με τον επικεφαλής της Κίνησης Χάρη Κουζιάκη να τονίζει πως αυτό δεν ήταν τυχαίο μιας και πρόκειται για έναν χώρο που η δημοτική αρχή Λευτέρη Ιωαννίδη προχώρησε τις διαδικασίες για την ανάπλαση του χώρου ΟΣΕ «και δυστυχώς από τότε βλέπουμε πως η δημοτική αρχή Μαλούτα τον έχει εγκαταλείψει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουζιάκης.

«Είναι μεγάλη χαρά γιατί βρισκόμαστε ανάμεσα σε παλιούς και νέους φίλους και σε ιδρυτικά μέλη. Έχουμε μια συνεχή πορεία και αυτό είναι από μόνο του διαφορετικό γιατί δεν είναι μια τυχαία συνάντηση ανθρώπων πολιτικής παράταξης που συγκεντρώνεται προεκλογικά. Η Κίνηση είναι συλλογικότητα που κοινωνική δράση με δημοκρατική δράση και με πολυσυλλεκτικότητα. Αυτό θα το συνεχίσουμε όσο νιώθουμε πως είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο» κατέληξε ο κ. Κουζιάκης κατά την ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και η συνάντηση έγινε σε χαρούμενο κλίμα. Από τις συζητήσεις και τα πηγαδάκια, δεν έλλειψε η κουβέντα γύρω από τις εκλογές που θα γίνουν σε περίπου έναν χρόνο με τα μέλη της Κίνησης να δηλώνουν παρόντα και έτοιμα για να «τρέξουν» τον προεκλογικό αγώνα.

Κατερίνα Κοζιάκη

Μοιραστείτε την είδηση