Τα αερόστατα της ΔΕΘ ξεκινούν το ταξίδι τους την 1η Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη

1 Min Read

Η 81η ΔΕΘ «πετάει» και ενώνει φέτος για πρώτη φορά με έναν πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο τις μεγαλύτερες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους να επισκεφτούν την μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση από τις 10-18 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο στόλος από αερόστατα της ΔΕΘ, η οποία γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια από την ίδρυση της, θα προσγειωθεί από τις 29 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου σε οκτώ πόλεις της ευρύτερης περιοχής και θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να πετάξει και να νιώσει λίγη από τη «μαγεία» της 81ης ΔΕΘ.

Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στην Κοζάνη στις 19.00 στην πλατεία Νίκης. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί συναυλία με ελληνικό και ξένο ροκ με τους Δημήτρη Γαύρο κιθάρα – τραγούδι, Σάκη Ντοβόλη ηλ. Κιθάρα – τραγούδι, Φώτη Βακουφτσή τύμπανα, Φώτη Ντοβόλη μπάσο.

Όσοι επισκεφτούν τα αερόστατα εκτός από το ενημερωτικό υλικό που θα λάβουν για την 81η ΔΕΘ, θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν και σε κληρώσεις με δώρο δωρεάν πτήση με αερόστατο!

Μοιραστείτε την είδηση