«Τα αληθινά δώρα του Αϊ Βασίλη» έρχονται στην Κοζάνη από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης

2 Min Read

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην Αίθουσα Τέχνης παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση «Τα αληθινά δώρα του Αϊ Βασίλη», σε κείμενο και σκηνοθεσία της Στέλλας Μιχαηλίδου και μουσική του Κώστα Βόμβολου. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και της Εταιρείας Θεάτρου Διαδρομές.

Παραμονές Χριστουγέννων και στη χώρα του Αϊ-Βασίλη τίποτα δε βρίσκεται στη θέση του!

- Advertisement -

Χάθηκε η ησυχία παντού φωνές και φασαρία. Είχαμε και μια λιποθυμία! Επιτραπέζιοι γκρινιάριδες γκρινιάζουν συνεχώς. Παιχνίδια γνώσεων ρωτάνε τι και πώς, Ενώ ένα σκραμπλ τεράστιο σαν πολυκατοικία γράφει τις λέξεις: ΣΥΜΦΟΡΑ, ΧΑΜΟΣ και ΑΤΥΧΙΑ! Γι’ αυτήν την αναστάτωση, γι’ αυτή τη φασαρία ποιος είναι ο λόγος άραγε;  Ποια είναι η αιτία;

Μια εναλλακτική εκδοχή για τον Αϊ -Βασίλη και τα αληθινά του δώρα, όπου η Στέλλα Μιχαηλίδου με τρόπο παιχνιδιάρικο, αστείο και συνάμα συγκινητικό,  έρχεται να μας θυμίσει ποιες είναι οι αληθινές αξίες στη ζωή και ποιο το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.  Μια πολύχρωμη, εντυπωσιακή και ευρηματική Χριστουγεννιάτικη παράσταση με ζωντανή μουσική, χορευτές, animation, video art, θέατρο σκιών  και πολλές εκπλήξεις. Πλημμυρισμένη από Swing και Jazz ρυθμό και ήχους της 7μελούς νεανικής μουσικής μπάντας The Speakeasies’ Swing Band!, σε μουσική Κώστα Βόμβολου θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.

 

Τα δώρα του Αϊ Βασίλη

Τετάρτη  13 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην Αίθουσα Τέχνης

Τιμές Εισιτηρίων: 7€, 5€ (μαθητικό, παιδικό)

Πληροφορίες: 2461024062

 

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Στέλλα Μιχαηλίδου

Μουσική: Κώστας Βόμβολος

Παίζουν: Νανά Παπαγαβριήλ, Γιάννης Μόχλας

Σκηνογραφία: Λίλα Καρακώστα

Εικονογράφηση: Κώστας Μαρκόπουλος

Animation: the animonautes

Κίνηση: Στέλλα Μιχαηλίδου, Αρετή Μίχου

Φωτισμός: Ιφιγένεια Γιαννιού, Νάσια Λάζου, Σταματία Σαπατόρη

Χορεύουν: Αρετή Μίχου, Βίκυ Ίτσιου

Μοιραστείτε την είδηση