Τα «δίνουν όλα» σήμερα Κασαπίδης και Αμανατίδης

2 Min Read

Κεντρική ομιλία με Μητσοτάκη για τον Γ. Κασαπίδη- Συγκέντρωση στην Αίθουσα Τέχνης για τον Γ. Αμανατίδη

Στο «φουλ» δουλεύουν οι μηχανές των επιτελείων των υποψηφίων για τις εκλογές της Κυριακής. Η σημερινή παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει έλθει με στόχο τη στήριξη της υποψηφιότητας Κασαπίδη, δείχνει τη σημασία που δίνει η κυβέρνηση στην εκ νέου εκλογή του «εκλεκτού» της νυν Περιφερειάρχη. Κομματικά στελέχη βρίσκονται εδώ και μέρες στην περιοχή επιφορτισμένα με την υποστήριξη του αγώνα που δίνει ο Γιώργος Κασαπίδης.

- Advertisement -

«Φωτιά» πήραν τις τελευταίες μέρες τα τηλέφωνα με πρόσκληση για τη σημερινή κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού του Γιώργου Κασαπίδη στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού που έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί. Εκεί θα μιλήσουν τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και ο Γιώργος Κασαπίδης.

Στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα υπάρχουν αναφορές στήριξης στον Γιώργο Κασαπίδη, ενώ άγνωστο είναι κατά πόσο ο Πρωθυπουργός θα επιλέξει να κρατήσει μια πιο ήπια ή πιο σκληρή στάση απέναντι στον μέχρι πρότινος βουλευτή του κόμματός του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και η κεντρική ομιλία του Γιώργου Αμανατίδη στην Αίθουσα Τέχνης,  δημιουργώντας αναπόφευκτα συγκρίσεις.

Η πλευρά Αμανατίδη έχει να αναμετρηθεί με τα δεδομένα που δημιουργεί η παρουσία του Πρωθυπουργού και να δείξει με την απογευματινή συγκέντρωση στην Αίθουσα Τέχνης ότι μπορεί να κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων.

Μοιραστείτε την είδηση