Τα έλατα το ‘σκασαν

2 Min Read

Η Εταιρεία Καλλιτεχνικής & Παιδευτικής Θεατρικής Έκφρασης «Θέατρο ΠΑΡΕΑ» παρουσιάζει τη θεατρική χριστουγεννιάτικη παράσταση με τίτλο:

«ΤΑ ΕΛΑΤΑ ΤΟ ‘ΣΚΑΣΑΝ»  του Κώστα Καρανάτσιου, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, στις 6:00 μ. μ. στην Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη.

- Advertisement -

Το Θέατρο ΠΑΡΕΑ, μέσα από μια όμορφη και ξεκαρδιστική χριστουγεννιάτικη παράσταση προωθεί την επαφή των μικρών αλλά και των μεγάλων θεατών με το θέατρο. Γιατί μέσα από το θέατρο τροφοδοτείται η γνώση, η φαντασία, αλλά και τα συναισθήματα, που συντελούν στο να παραμείνουμε όλοι παιδιά, έστω και για λίγο.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η νύχτα των Χριστουγέννων έφτασε. Τι γυρεύουν μέσα στο Μεγάλο Ξέφωτο τρία στολισμένα χριστουγεννιάτικα έλατα; Πώς βρέθηκαν εκεί; Από τι προσπαθούν να ξεφύγουν; Ο Κόβω και ο Σπάω εμφανίζονται μπροστά τους. Μα ποιοι είναι αυτοί; Μήπως είναι κακοί ή τους έκανε η ζωή; Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο σκοπός τους. Εκτός ίσως από τον Βάγιο Κουκουβάγιο ή το Μεγάλο Πνεύμα του δάσους ή τη Νεράιδα των Δοντιών ή τον Άγιο Βασίλη… Μα υπάρχουν όλοι αυτοί; Ποιος ξέρει;

Θα το μάθουμε όλοι μαζί  στην θεατρική χριστουγεννιάτικη παράσταση του Θεάτρου ΠΑΡΕΑ «ΤΑ ΈΛΑΤΑ ΤΟ ‘ΣΚΑΣΑΝ». Μια ξεκαρδιστική παράσταση για μικρούς, για πολύ μικρούς, για μεγάλους, και για πολύ μεγάλους… Και γενικά για όλη την οικογένεια. Μια παράσταση γεμάτη μυστήριο, αγωνία, απρόσμενες καταστάσεις, ανατροπές, αλλά και γέλιο, χρώματα, μουσική, χορό και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!!!!!

Συντελεστές:

Κείμενο: Κώστας Καρανάτσιος

Σκηνοθεσία: Δώρα Σιαλβέρα

Μουσική Επιμέλεια: Δώρα Σιαλβέρα- Δημήτρης Τσιρέκας

Χορογραφίες: Στέλλα Ζήκου

Παίζουν:

Μάκης Δαβιδόπουλος

Βαγγέλης Δισλάκης

Σωφρόνης Ευθυμιάδης

Στέλλα Ζήκου

Βάια Λαμπροπούλου

Νίκη Πλιάκη

Ανδρέας Πάντζιος

Δημήτρης Συνδουκάς                                        

Γενική Είσοδος: 7 €.

Μοιραστείτε την είδηση