Τα… κρούσματα ανεβαίνουν στην Κοζάνη την Παρασκευή 3 Δεκέμβρη. Το δίδυμο Σιαλβέρα – Συνδουκάς, συν τη Νίκη Πλιάκη, επιστρέφει

1 Min Read

Το stand up comedy από μια μαγική και απολαυστική Κοζανίτικη τριάδα, επιστρέφει στην πόλη. Μετά το (καθόλου ευχάριστο) διάλειμμα λόγω κορωνοϊού, οι Δώρα Σιαλβέρα, Δημήτρης Συνδουκάς και Νίκη Πλιάκη υπόσχονται πολύ γέλιο και διασκέδαση σε συνολικά δώδεκα παραστάσεις που θα δοθούν στην αίθουσα «Ονειρόδραμα» στην Κοζάνη.
Τα κείμενα της παράστασης έγραψε η Δώρα Σιαλβέρα, η οποία μέσα από σπαρταριστές ατάκες, καυτηριάζει τους αυτοδιοικητικούς της περιοχής και την πολιτική κατάσταση, «ζωντανεύει» την παλιά Κοζάνη με την χαρακτηριστική ντοπιολαλιά και ανεβάζει στην σκηνή αγαπημένους φανταστικούς χαρακτήρες (η σύζυγος του Θανάση κ.α.).

Το stand up comedy κάνει πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ στο «Ονειρόδραμα» που βρίσκεται στην οδό Βογατσικού 6. Θα ακολουθήσουν άλλες 11 παραστάσεις στις 4-10-12-17-18-20-23-27-30 Δεκεμβρίου και 7-8 Ιανουαρίου.
Λόγω της πανδημίας οι κρατήσεις εισιτηρίων είναι απαραίτητες γι αυτό και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν μπορούν να κάνουν κρατήσεις στο τηλέφωνο 6975907597. Σύμφωνα με τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού την παράσταση μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και νόσησης.

Σωκράτης Μουτίδης – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση