Τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαϊδας έδειξαν το δρόμο

1 Min Read

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση από αυτές που γεμίζουν ελπίδα και αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή από το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαϊδας και την ΑΜΚΕ Σιαμπανόπουλος ο Κοζανίτης στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού.

Μαθητές του Γυμνασίου έπαιξαν όμορφες μελωδίες και τραγούδησαν ξένα και ελληνικά τραγούδια, αλλά και παραδοσιακά κάλαντα, σκορπίζοντας νότες χαράς και αισιοδοξίας. Το σημαντικότερο αυτής της προσφοράς είναι ότι τα έσοδα θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο διευθυντής του σχολείου Παύλος Ταγτεβερενίδης με την πρόεδρο της ΑΜΚΕ Σιαμπανόπουλος Μαριαρένα Πάλλα και τον Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη.

«Είναι μια συνέχεια όλων των προηγούμενων δράσεων» ανέφερε στο χαιρετισμό του ο ακούραστος διευθυντής του Σχολείου Παύλος Ταγτεβερενίδης, ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα και τους συντελεστές του, δείχνοντας ακόμα μια φορά το σπουδαίο ρόλο που παίζουν οι εμπνευσμένοι δάσκαλοι στην καθοδήγηση των μαθητών τους.

Κοντά στο Μουσικό Σχολείο σε μια συνεργασία που κρατάει χρόνια τώρα η ΑΜΚΕ Σιαμπανόπουλος ο Κοζανίτης με την πάντα δραστήρια πρόεδρό της Μαριαρένα Πάλλα.

Μοιραστείτε την είδηση