Ταχύτατη εγκατάσταση ανελκόμενου καθίσματος στην αυτόνομη είσοδο της Νεφρολογικής κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Γίνονται ενέργειες για προσθήκη προστατευτικού κελύφους

1 Min Read

Το πρόσφατα εγκατεστημένο ανελκόμενο κάθισμα, στην οπίσθια ανεξάρτητη από το Νοσοκομείο είσοδο της Νεφρολογικής κλινικής του Μποδοσάκειου, επισκέφτηκαν την Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη και τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Ηλία Τοπαλίδη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης τόνισε κατά την διάρκεια της επίσκεψης «Η Περιφέρεια ανταποκρίθηκε άμεσα και σε χρόνο ρεκόρ στο αίτημα του Διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου κ. Σταύρο Παπασωτηρίου, για την προμήθεια και εγκατάσταση βοηθητικού ανελκόμενου καθίσματος, στην ανεξάρτητη είσοδο προς την Νεφρολογική κλινική που υπέδειξε η δραστήρια Διευθύντρια της κλινικής κ. Δέσποινα Καρασαββίδου. Έτσι οι επισκεπτόμενοι στην Νεφρολογική Κλινική, έχουν άμεση πρόσβαση από το εξωτερικό κλιμακοστάσιο της οπίσθιας όψης ενώ οι ανήμποροι, θα χρησιμοποιούν το εύχρηστο ανελκυόμενο κάθισμα».

- Advertisement -

Η ξεχωριστή είσοδος θα είναι χρήσιμη για όλες τις εποχές, κυρίως δε την περίοδο των εποχικών λοιμώξεων και όπως σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης «πήρε το πράσινο φώς από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη για να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την μελέτη και κατασκευή προστατευτικού περιβλήματος, ώστε να τελειοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το όλο εγχείρημα».

Μοιραστείτε την είδηση