Ταξική ενότητα: με σωματεία μαϊμού και το επαναληπτικό συνέδριο του Εργατικού Κέντρου

2 Min Read

«Μπαρούτι» αναμένεται να μυρίζει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, με αφορμή την επανάληψη του τελευταίου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου που προκάλεσε μεγάλη συνδικαλιστική αναστάτωση.
Η Ταξική Ενότητα καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν βροντερό παρών και να στείλουν στις παρατάξεις ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ το μήνυμα πως ο κόσμος γνωρίζει το πως χρησιμοποίησαν την αστική δικαιοσύνη, όπως χαρακτηριστικά λένε.
«Όταν η τακτική κατά κύριο λόγο της ΔΑΚΕ με την υποστήριξη της ΠΑΣΚΕ να προσφύγει σε ασφαλιστικά για τη νομιμοποίηση των αντιπροσώπων δεν απέδωσε, άλλαξαν τακτική με στόχο την ακύρωση του συνεδρίου και το κενό διοίκησης, για να πετύχουν μια ευνοϊκότερη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, ώστε με άλλο τρόπο να καταφέρουν να νομιμοποιήσουν τους εκπροσώπους τους» τονίζει ο εκπρόσωπος της Ταξικής Ενότητας Βαγγέλης Δεληολάνης.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου το πρωί της Τετάρτης, οι εκπρόσωποι της Ταξικής Ενότητας μίλησαν για σωματεία μαϊμού και εξέφρασαν ερωτήματα γιατί δεν έγινε ακόμα η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
«Δεν είναι μια μάχη ανάμεσα σε μαριονέτες. Είναι ένα βαθιά πολιτικό ζήτημα και καλούμε τους εργαζόμενους να στρέψουν την προσοχή τους στα τεκταινόμενα, να δώσουν το παρών την ημέρα τους συνεδρίου και το μήνυμα σε όσους ευθύνονται για όλα αυτά ότι θα βρουν απέναντί τους την αντίθεση και τη χλεύη των εργαζομένων» κατέληξε ο Β. Δεληολάνης.
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση