ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ: Αποχαιρετάμε με θλίψη το σύντροφο Χαρίση Μπιμπίρη

1 Min Read

Η Τ.Ε. Κοζάνης του ΚΚΕ αποχαιρετά το σύντροφο Χαρίση Μπιμπίρη, που «έφυγε» στις 10/8/2022 από τη ζωή. Γεννήθηκε το 1928 στην Κοζάνη. Εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ το 1975.

Πρωτοστάτησε στην οργάνωση του κλάδου των υδραυλικών της Κοζάνης, μπαίνοντας μπροστά στην ίδρυση του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Κοζάνης καθώς και του Συνεταιρισμού.

Ο σύντροφος Χαρίσης ήταν πάντα πιστός στις αρχές και την επαναστατική ιδεολογία του Κόμματος. Τη δύσκολη περίοδο της αντεπανάστασης και της κρίσης του Κόμματος δεν ταλαντεύτηκε και βοήθησε με τη στάση και δράση του στην επαναστατική ανασυγκρότηση των οργανώσεων.

Ήταν σταθερός αναγνώστης του Ριζοσπάστη, ακόμα και τα τελευταία χρόνια της ζωής του πάντα είχε ανησυχία να τον προμηθευτεί. Είχε έγνοια και ανησυχία για την πορεία του Κόμματος και της ταξικής πάλης.

Σύντροφε Χαρίση, έβαλες το λιθαράκι σου στην υπόθεσή μας. Σε αυτό το δρόμο σου υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε αταλάντευτα, μέχρι την τελική νίκη της εργατικής τάξης, το σοσιαλισμό-κομμουνισμό.

Η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης αποχαιρετά το σύντροφο Χαρίση και εύχεται συλλυπητήρια στα παιδιά του, τη σύζυγό του και τους οικείους του.

 

Κοζάνη, 11/8/2022

 

Μοιραστείτε την είδηση