ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ: Αποχαιρετιστήριο στο Λάζαρο Τριανταφυλλίδη

2 Min Read

Απροσδόκητα και αιφνιδιαστικά έφυγε από τη ζωή χθες Δευτέρα 18 Φλεβάρη 2019 ο σύντροφός μας Λάζαρος Τριανταφυλλίδης.

Ο σύντροφος Λάζαρος ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων, πρωτοπόρος αγωνιστής στο πλάι του ΚΚΕ στην υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού μας.

Μέχρι πρόσφατα ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για το δήμο Εορδαίας.

Αθλητής από νεαρή ηλικία, καταξιωμένος στο χώρο του ποδοσφαίρου είχε ιδιαίτερη έγνοια για τη νέα γενιά, την ανάγκη για την οργάνωση του μαζικού λαϊκού αθλητισμού.

Θα μας λείψει η παρουσία του από τις κινητοποιήσεις, στους δρόμους και τις πλατείες, όπου τον καλούσε το κίνημα για μια καλύτερη ζωή για τις λαϊκές οικογένειες, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Θα λείψει ακόμα περισσότερο από την οικογένεια του, την γυναίκα και τα παιδιά του.

Το κενό που αφήνει ο σύντροφος Λάζαρος υποσχόμαστε να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας να το καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε φρόντισε και ο ίδιος να το καλύψει, αφήνοντας μια οικογένεια πίσω του που στέκεται σύσσωμη στο πλευρό του Κόμματος, όπως έκανε και ο πατέρας του ο Νικόλας Τριανταφυλίδης, ιστορικό στέλεχος της περιοχής μας, πρώτος γραμματέας της ΝΕ του ΚΚΕ στο νομό Κοζάνης.

Ως Τ.Ε. Κοζάνης του ΚΚΕ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, κουράγιο και δύναμη να ξεπεράσουν τις δυσκολίες. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους.

 

Τ.Ε. Κοζάνης του ΚΚΕ

Μοιραστείτε την είδηση