Άνοιγμα στη διεθνή αγορά και στον ελλαδικό χώρο κάνει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου

straboy
από straboy
2 Min Read

Άνοιγμα στη διεθνή αγορά και μεγάλες χώρες όπως η Κίνα, η Ρωσία, η Μέση Ανατολή, αλλά και στον ελλαδικό χώρο κάνει το Πανεπιστήμιο Νέαπολις της Πάφου.
«Το Πανεπιστήμιο επένδυσε πολύ στο προσωπικό του και στις νέες τεχνολογίες και σήμερα έχει μια μεγάλη εμπειρία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, ενώ ο ΔΟΑΤΑΠ το αναγνώρισε ως ισότιμο και ομοταγές με τα ελληνικά ιδρύματα» δήλωσε ο Διομήδης Μαρκουλής, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου.
Στο πλαίσιο αυτό, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας έγινε ανοιχτή εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΔΜ, που απευθυνόταν στον τεχνικό κόσμο και γενικότερα σε μαθητές, γονείς και καθηγητές που θέλουν να δουν τις σπουδές στην Κύπρο και ειδικότερα στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου.
Την εκδήλωση διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου στην Κύπρο με τη στήριξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας. Την εκδήλωση άνοιξε η Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αν. καθηγήτρια και Πρόεδρος Τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών Πανεπιστημίου Νεάπολις μιλώντας για την «Αποκατάσταση Τοπίου και Παραδείγματα Επανάχρησης», ενώ στη συνέχεια η Ευανθία Δόβα, Λέκτορας Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις, μίλησε για τον «Πολιτισμό και τους Αστικούς Μετασχηματισμούς -Πάφος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017».
Στη συνέχεια, η Συμέλα Ανδρεάδου, Πολιτικός Μηχανικός, Διευθύντρια Κλάδου Περιβάλλοντος ΛΚΔΜ, αναφέρθηκε στην «Ανάπλαση και επανάχρηση πρώην εξορυκτικών περιοχών λιγνίτη στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας», ενώ τέλος, ο Διομήδης Μαρκουλής, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, στάθηκε στις «Δυσκολίες Μάθησης για τη Σχολική και Προσχολική Ηλικία».
Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης, ο αντιδήμαρχος Κ. Δεσποτίδης , ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΜ Δ. Μαυροματίδης, μηχανικοί και ενδιαφερόμενοι.

Μοιραστείτε την είδηση