Τεληκωστόγλου Απόστολος της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης στους Μεσογειακούς αγώνες Taekwondo της Ισπανίας με την Εθνική μας ομάδα

2 Min Read

Αναχωρεί τις επόμενες ημέρες για την TARRAGONA της Ισπανίας ο αθλητής του συλλόγου μας Τεληκωστόγλου Απόστολος, για να λάβει μέρος , ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας στους 18ους Μεσογειακούς αγώνες όλων των Ολυμπιακών Αθλημάτων .
Τέσσερις άνδρες και τέσσερις γυναίκες στις Ολυμπιακές κατηγορίες είναι οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού αγωνίσματος του Ταεκβοντό της Εθνικής μας Ομάδας. Ο αθλητής του συλλόγου μας θα αγωνιστεί στην κατηγορία των -80 kg.
Δύο προπονητές, οι κύριοι Ζινέλης Θεόδωρος και Σταυριανός Γεώργιος είναι οι προπονητές που θα συνοδεύουν την αποστολή του Ταεκβοντό!!!
Τριάντα χώρες λαμβάνουν μέρος σε αυτήν την γιορτή του αθλητισμού, που θα πραγματοποιηθεί, για δέκα ημέρες, στην TARRAGONA της Ισπανίας , πιο συγκεκριμένα, το Ταεκβοντό θα διεξαχθεί στην πόλη SALLU στις 28-30 Ιουνίου και ο αθλητής μας αγωνίζεται στις 29 Ιουνίου. Για δεύτερη φορά το Ταεκβοντό συμμετέχει σε αυτήν την διοργάνωση , η πρώτη έγινε το 2013 στην Τουρκία , όπου και εκεί ο σύλλογός μας είχε εκπρόσωπο στην διοργάνωση τον πρωταθλητή Ευρώπης Μεχτερίδη Στέλιο, στην κατηγορία των -68 kg Ανδρών , όπου είχε καταταγεί πέμπτος.

Το Δ.Σ του Συλλόγου, οι προπονητές και οι συναθλητές εύχονται στον Αποστόλη και σε όλη την Ελληνική ομάδα, καλό ταξίδι και καλή επιτυχία!!!

Μοιραστείτε την είδηση