Τέσσερα μετάλλια για την «Μακεδονική Δύναμη» στην Κύπρο

1 Min Read

Φιλανθρωπικού χαρακτήρα το διεθνές πρωτάθλημα ταε κβο ντο «Ανδρέας Γιάλλουρος»

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψε από την Κύπρο και το Διεθνές Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Λάρνακας, η αποστολή της «Μακεδονικής Δύναμης». Η αποστολή αποτελούνταν από επτά αθλητές και αθλήτριες και συμμετείχαν στο φιλανθρωπικού χαρακτήρα πρωτάθλημα «Ανδρέας Γιάλλουρος» αφιερωμένο στον 13χρονο αθλητή που έχασε την μάχη με την ζωή από καρκίνο.

- Advertisement -


Για την «Μακεδονική Δύναμη» το πρωτάθλημα ήταν γυναικεία υπόθεση αφού τέσσερις αθλήτριες της κατάφεραν να διακριθούν. Η Χρυσούλα Σταυριάνα Αλμασίδου κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων έως 55 κιλών. Η Κωνσταντίνα Αλμασίδου κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στις παγκορασίδες στην κατηγορία έως 36 κιλών. Η Μαρία Γούσια ανέβηκε και αυτή στην τρίτη θέση του βάθρου στην κατηγορία νεανίδων έως 55 κιλών και η Ραφαέλα Ανδριάνα Ζήση κρέμασε και αυτή το χάλκινο στο λαιμό της στην κατηγορία νεανίδων έως 46 κιλών.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 400 αθλητές και αθλήτριες από πέντε χώρες και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο «Μακεδονία Ταε Κβο Ντο Λάρνακας». Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στο παιδοογκολογικό κέντρο Κύπρου.

Η «Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης» έχει δεσμευτεί να δίνει το παρόν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα κάθε χρόνο και καλεί και άλλους συλλόγους της χώρας να πράξουν το ίδιο.

xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση