Κλειστή η Εθνική Οδός Κοζάνης – Λάρισας το Σαββατοκύριακο λόγο του αγώνα της Ανάβασης Ελασσόνας

2 Min Read

Οι εναλλακτικές διαδρομές

Η 7η Ανάβαση Ελασσόνας που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, φέρνει αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Λάρισας Κοζάνης. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν από την πόλη της Ελασσόνας έως και την διασταύρωση της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης.

- Advertisement -

Όσοι έχουν επιχειρήσει να περάσουν τον συγκεκριμένο δρόμο τις ημέρες του αγώνα γνωρίζουν πως η παράκαμψη που γίνεται δεν είναι εύκολη υπόθεση γι’ αυτό και χρειάζεται υπομονή. Συγκεκριμένα από τις 10 το πρωί του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου έως τις 5 το απόγευμα της ίδιας μέρα η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό θα διακοπεί. Το ίδιο θα συμβεί και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Οι εναλλακτικές διαδρομές που ανακοίνωσε η Αστυνομία θα είναι:

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κοζάνη: Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την Κοζάνη, θα εκτρέπονται από την πόλη της Ελασσόνας στην Ε.Ο. Ελασσόνας – Δεσκάτης και μέσω της Επαρχιακής Οδού Δεσκάτης – Καρπερού, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό στο ύψος των Γρεβενών.
  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κοζάνη προς Ελασσόνα: Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την Ελασσόνα, θα κινούνται στην Εγνατία Οδό και μέσω της Επαρχιακής Οδού Δεσκάτης – Καρπερού και της Ε.Ο. Ελασσόνας – Δεσκάτης, θα εισέρχονται στην πόλη της Ελασσόνας.
  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κατερίνη: Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την Κατερίνη, θα κινούνται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης και μέσω της Δημοτικής Οδού Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης και του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης, θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε. και θα κατευθύνονται προς Κατερίνη.
  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κατερίνη προς Ελασσόνα: Όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την Ελασσόνα, θα κινούνται στην Π.Α.Θ.Ε. και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης και της Δημοτικής Οδού Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης και θα κατευθύνονται στην Ελασσόνα.

www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση